ISO certificering

NTTA is volgens de ISO 9001:2015 gecertificeerd. De ISO 9001 werd ontwikkeld rond een kern van principes voor kwaliteitsmanagement.

De nadruk bij dit managementsysteem ligt op procesmanagement, monitoren, continue verbetering, realisatie van doelstellingen en een actieve rol van het management. Kort gezegd: nadruk op het managen van resultaat.

Wat betekent ISO 9001 voor NTTA?

  • Transparant - Het toepassen van  ISO 9001 draagt bij tot een transparante bedrijfsvoering.
  • ‘Best practice’ - invoering en certifi cering leiden tot ‘best practice’ op gebied van proces- en kwaliteitsmanagement.
  • PDCA - de basis van de ISO 9001-standaard is de bekende ‘plan-do-checkact’ cyclus, die ook wordt gebruikt in andere management normen.
  • Verbeteren - Centraal staat het continu verbeteren.
  • Intergratie - Een ISO 9001-management systeem vormt de basis voor andere aspecten die moeten worden  gemanaged; Milieu, Arbo en IT.

 

“Een ISO 9001-certifi caat staat niet alleen voor in het verleden behaalde prestaties, met toenemende mate staat een LRQA ISO 9001-certifi caat voor een organisatie die klaar is voor de toekomst.”

 

© LRQA 2014 - Lloyd’s Register Nederland B.V. - alle rechten voorbehouden

ISO certificering

NTTA Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de NTTA nieuwsbrief.

Check je inbox

Je ontvangt een e-mailbericht met instructies om je registratie te bevestigen. Zonder de bevestiging wordt je registratie niet verwerkt.

 

NTTA

Atoomweg 2-H
9743 AK Groningen
Telefoon 050 311 73 85
info@ntta.nl

Engels

NTTA © 2017. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de voorwaarden en de privacyverklaring

Ehio Media content marketing
1
0
1