Uitbreiding cursusaanbod! 

NTTA biedt vanaf nu ook de cursus Ship Safety Officer aan. Een Safety Officer is erg belangrijk om de veiligheid aan boord van schepen te waarborgen.

Een Safety Officer is erg belangrijk om de veiligheid aan boord van schepen te waarborgen. Hij/zij is verantwoordelijk voor het promoten van een 'Safety Culture' maar ook voor het onderzoeken van ongevallen door het verzamelen van gegevens van het ongeval en deze te analyseren op een objectieve manier. Wanneer men afwijkt van routinematig gedrag is het de taak van de Safety Officer om een Risk Assessment uit te voeren.

Andere onderwerpen die aan bod komen tijdens deze cursus zijn o.a. Wet- en regelgeving zoals IMO en SOLAS, risicosituaties aan boord, menselijk gedrag en ongevallen en Root Cause Analysis. Om situaties beter te illustreren wordt er tijdens de cursus gebruik gemaakt van case studies.

Indien gewenst is er een mogelijkheid om deze training op maat te laten maken. NTTA zal dan uw bedrijfsprocedures integreren in de cursus waardoor er een groep getraind kan worden met uw eigen procedures.

Wilt u meer weten over de cursus kijk dan op de website via: https://ntta.nl/681/ship-safety-officer-sso.htm of stuur een mailtje naar info@ntta.nl

Uitbreiding cursusaanbod! 
Uitbreiding cursusaanbod! 

NTTA Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de NTTA nieuwsbrief.

Check je inbox

Je ontvangt een e-mailbericht met instructies om je registratie te bevestigen. Zonder de bevestiging wordt je registratie niet verwerkt.

 

NTTA

Atoomweg 2-H
9743 AK Groningen
Telefoon 050 311 73 85
info@ntta.nl

Engels

NTTA © 2017. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de voorwaarden en de privacyverklaring

Ehio Media content marketing
1
0
1