NTTA is op dit moment druk bezig om de GWO trainingsmodule GWO Basic Safety Training op te zetten. We hopen deze trainingsmodule binnenkort aan te kunnen bieden.
Op 1 maart 2018 zijn er nieuwe regels van kracht geworden betreffende het verzamelen van gegevens over het brandstofverbruik van schepen.
Sinds augustus 2016 moeten studenten voldoen aan de eis van keuzedelen voor hun mbo-opleiding. Keuzedelen beslaan over het algemeen 240 uur of een veelvoud daarvan.
Dit schooljaar was er een carrousel voor de vmbo en havo leerlingen op Maritiem gebied georganiseerd.

Bij NTTA zijn er tal van mogelijkheden om een nuttige en uitdagende dag te boeken waarbij u met uw organisatie de maritieme wereld kunt beleven. Daarnaast werkt u op een boeiende manier aan teambuilding. Een unieke en leerzame belevenis!

NTTA is trots op het verder uitbreiden van de trainingsmogelijkheden voor ECDIS Type Specific.

NTTA will be present at the CCE conference in Copenhagen. During the conference challenges of future crewing will be discussed and NTTA will show its possibilities in this respect.
NTTA-student Ard van der Vijgh heeft vrijdag 20 januari 2017 als eerste in Nederland het examen Ondernemend Gedrag Gevorderd gedaan én gehaald met een 8! Chapeau!
Van horen zeggen zijn NTTA-studenten tevreden over hun opleiding, opleiders en begeleiding. Maar de harde cijfers moeten wél overeenkomen.
Een inspirerend loopbaanverhaal
Er zijn van die situaties dat je graag even de mening van anderen hoort, zoals bij de afweging om een studie te volgen.
Gebeuren er nog ongelukken? De vraag stellen is hem beantwoorden. Uit onderzoek is gebleken dat in 80% van de ongevallen de oorzaak ligt bij menselijke fouten. Communicatieproblemen spelen hierbij vaak een hoofdrol, waarbij taal en cultuur erg vaak worden genoemd als barrières.
Getoond 1 tot 12 van 45. Er zijn meer pagina's.

NTTA Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de NTTA nieuwsbrief.

Check je inbox

Je ontvangt een e-mailbericht met instructies om je registratie te bevestigen. Zonder de bevestiging wordt je registratie niet verwerkt.

 

NTTA

Atoomweg 2-H
9743 AK Groningen
Telefoon 050 311 73 85
info@ntta.nl

Engels

NTTA © 2017. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de voorwaarden en de privacyverklaring

Ehio Media content marketing
1
0
1