Wie 18 jaar of ouder is en beschikt over een startkwalificatie kan bij NTTA een studie volgen. Voor alle MBO-opleidingen geldt per 1 augustus 2016 de herziene kwalificatiestructuur.
Als je belangstelling hebt voor een opleiding, kun je contact met ons opnemen via het contactformulier op deze website. Vermeld hierbij naar welke opleiding je interesse uitgaat en geef aan welke vooropleiding(en)/werkervaring je hebt. Nadat we het formulier hebben ontvangen, nemen we contact met je op voor een orienterend/intake-gesprek.
De kwalificatie (uitstroom) stuurman alle schepen is één van de kwalificaties uit het Kwalificatiedossier Koopvaardij, binnen de kwalificatiestructuur Transport, Scheepvaart en Logistiek.
Wat doet de stuurman-werktuigkundige kleine schepen? De stuurman-werktuigkundige kleine schepen werkt op schepen met een omvang minder dan 3000 GT en een vermogen tot 3000 kW. Deze schepen worden bijvoorbeeld ingezet in de stukgoed- en droge bulkvaart, containervaart, tankvaart en bij projectladingen.
Wat doet de werktuigkundige alle schepen? De werktuigkundige alle schepen werkt aan boord van alle typen koopvaardijschepen ongeacht de afmetingen- en de vermogens van de installaties van de schepen.
Wat doet de stuurman kleine schepen? De stuurman kleine schepen werkt op schepen met een omvang minder dan 3000 GT en een vermogen tot 3000 kW.
Wat doet de scheepswerktuigkundige kleine schepen? De scheepswerktuigkundige kleine schepen werkt op schepen met een omvang minder dan 3000 GT en een vermogen tot 3000 kW.
Wat doet een Schipper-machinist Beperkt Werkgebied? Hij is werkzaam op schepen tot 500 GT die een voorstuwingsvermogen hebben van minder dan 3000kW.
Wilt u doorstromen naar een andere opleiding?
Wilt u doorstromen naar een andere opleiding?

NTTA Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de NTTA nieuwsbrief.

Check je inbox

Je ontvangt een e-mailbericht met instructies om je registratie te bevestigen. Zonder de bevestiging wordt je registratie niet verwerkt.

 

NTTA

Atoomweg 2-H
9743 AK Groningen
Telefoon 050 311 73 85
info@ntta.nl

Engels

NTTA © 2017. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de voorwaarden en de privacyverklaring

Ehio Media content marketing
1
0
1